top of page

Fotoreportages

Welke fotoreportage past bij jouw wensen?

C42A6846.jpg

"ZILVER"

Portret of rijfoto's, waar gaat jouw voorkeur naar uit? Tijdens deze fotoshoot ligt de focus op één type fotoreportage. We maken gebruik van verschillende poses, hoeken en achtergronden om tot een veelzijdige selectie foto's te komen. 
 

"GOUD"

Tijdens deze fotoreportage is er voldoende tijd om portret én rijfoto's te maken. We beginnen met de portretfoto's, met of zonder tuigage. Dit mag ook met het fotohalster, welke ik naderhand kan wegwerken waardoor het lijkt alsof je paard los loopt/staat! Dit doen we op verschillende mooie plekken op de locatie.
Vervolgens sluiten we af met de rijfoto's waarbij we veel verschillende hoeken en lijntjes waarbij we jouw paard optimaal uit laten komen op de foto's! Deze worden naderhand uitgebreid bewerkt.

website.jpg
website.jpg

"PLATINUM"

Voor wie nét dat beetje extra wil... Extra tijd, extra foto's en extra mogelijkheden!
Tijdens deze fotoreportage is het naast portret- en rijfoto's namelijk ook mogelijk om bijvoorbeeld blackfoto's te laten maken of een keer van setje te wisselen voor je rijfoto's. Ook mag je gebruikmaken van het fotohalster welke ik naderhand kan wegwerken waardoor het lijkt alsof je paard los loopt/staat!  Vooraf spreken we jouw wensen door en gaan we voor het ultieme resultaat. Deze worden naderhand uitgebreid bewerkt.

"VERKOOP"

Wil je jouw paard verkopen? Goede foto's zijn het halve werk om op te vallen tussen alle duizenden verkoopadvertenties. Met dit verkooppakket heb je genoeg  foto's voor een complete advertentie én krijg je een korte video van ongeveer 60 seconden die het paard kort en bondig samenvat voor de geïnteresseerden.

C42A4424.jpg-4.jpg

"BLACK"

Blackfoto's zijn tijdloos en geven jouw paard alle focus die het verdient! Laat jouw paard op een sierlijke, stoere of kwetsbare manier vastleggen zonder afleiding van een omgeving op de achtergrond. 

Vanaf medio 2022 is het mogelijk om een Fine Art fotoshoot te boeken! Hierbij wordt gebruikt gemaakt van professionele studioflitsers om nog meer nadruk te leggen op de unieke details van jouw paard.
Informeer naar de mogelijkheden.

bottom of page