FOTOREPORTAGES

Je hebt keuze uit onderstaande verschillende types fotoreportages.

Afhankelijk van het fotopakket dat je kiest, mag je één, twee of zelfs drie typen fotoreportages kiezen tijdens jouw fotoshoot.

C42A4655.jpg
PORTRET

Bij portretfoto's worden er mooie hoofd- en fullbody foto's gemaakt van uw paard; natuurlijk zijn foto's met uzelf erbij ook mogelijk.

We maken gebruik van verschillende poses en achtergronden.

 

C42A5179.jpg
ONDER HET ZADEL

Rijfoto's onder het zadel kunnen op vrijwel elke gewenste buitenlocatie genomen worden. Of je nu een recreatieve ruiter bent of de professionele topsport bedrijft; foto's van jou en je paard in actie zijn altijd een mooie herinnering!

Geschikt voor elke tak van de paardensport.
Rijfoto's worden altijd buiten genomen; bij zeer hoge uitzondering en met de juiste lichtomstandigheden kunnen de foto's in een binnenbaan genomen worden. Neem contact op voor de mogelijkheden!

C42A9614.jpg
BLACKFOTO

Blackphoto's zijn portret en fullbody foto's waarbij de achtergrond volledig zwart is. Uiteraard is het ook mogelijk om als eigenaar met je paard op de foto te gaan!

Blackphotos worden in een ruime deur- of stal opening gemaakt met een donkere achtergrond.

FINISHED3.jpg
VRIJE BEWEGING

Niets mooiers dan jouw paard die zich in alle vrijheid laat zien voor de camera.

Je paard loslaten in een natuurgebied is natuurlijk niet het allerbeste idee, en daarom maken we tijdens deze foto's gebruik van een zogenaamd fotohalster. Dit is een dun touwhalster (neus en kopstuk) waaraan je je paard kunt longeren. Het touwhalster wordt later weggewerkt op de foto's waardoor het lijkt alsof het paard in volledige vrijheid beweegt.

Ik maak gebruik van het fotohalster van Emma Emmerelle. Gebruik is geheel op eigen risico en alleen aan te raden voor brave paarden.