top of page

FOTOREPORTAGES

 

Paard&Picture biedt diverse verschillende types fotoreportages aan.

Zo stel je jouw fotoshoot naar wens samen!

CV4A5622.jpg
Portret

 

Bij portretfoto's worden er mooie hoofd- en fullbody foto's gemaakt van jouw paard; natuurlijk zijn foto's met jezelf erbij ook mogelijk.

We maken gebruik van verschillende poses en achtergronden.

 

Je kunt gebruiken maken van mijn fotohalster; deze kan ik naderhand wegwerken zodat het lijkt alsof je paard los staat.

C42A0522kopie.jpg
Blackfoto's / Fine-Art

 

Blackfoto's zijn tijdloze foto's waarbij de focus volledig op het paard ligt. Deze foto's worden gemaakt in een stalgang met een deur naar buiten toe.

Equine Fine-Art foto's worden gemaakt in een verplaatsbare studio. Doormiddel van studioflitsers en een achtergronddoek worden ware kunstwerken gemaakt van jouw paard.

Voor meer informatie kun je de informatiebrochure hier bekijken.

CV4A3385.jpg
Onder het zadel

Rijfoto's onder het zadel kunnen op vrijwel elke gewenste buitenlocatie genomen worden. Of je nu een recreatieve ruiter bent of de professionele topsport bedrijft; foto's van jou en je paard in actie zijn altijd een mooie herinnering! Geschikt voor alle disciplines. Rijfoto's worden altijd buiten genomen; bij zeer hoge uitzondering en met de juiste lichtomstandigheden kunnen de foto's in een binnenbaan genomen worden. Neem contact op voor de mogelijkheden!

 

CV4A5970.jpg
VRIJE BEWEGING

Niets mooiers dan jouw paard die zich in alle vrijheid laat zien voor de camera.

Je paard loslaten in een natuurgebied is natuurlijk niet het allerbeste idee, en daarom maken we tijdens deze foto's gebruik van een zogenaamd fotohalster. Dit is een dun touwhalster (neus en kopstuk) waaraan je je paard kunt longeren. Het touwhalster wordt later weggewerkt op de foto's waardoor het lijkt alsof het paard in volledige vrijheid beweegt.

Ik maak gebruik van het fotohalster van Emma Emmerelle. Gebruik is geheel op eigen risico en alleen aan te raden voor brave paarden.

bottom of page